free bootstrap themes
Taula de formatges
Suggeriment de presentació. La taula envasada no inclou les fruites, ni la melmelada que apareixen a la imatge.

Presentació

Taules és una empresa ubicada a Terrassa dedicada a la selecció, compra, afinat, tall i envasat al buit de formatges artesans, llestos per consumir.

Amb la selecció de formatges artesans perseguim la millor qualitat del producte a origen. La majoria dels productors elaboren amb les tres llets més freqüents –vaca, cabra i ovella–, però també n’hi ha formatges de llet d’egua o de búfala

Mantenim un stock estable de 140 referències, principalment de formatges elaborats a Catalunya, però també hem inclós una selecció dels més emblemàtics tant d’Espanya, com de la resta del món.

Servim diferentes seleccions de formatges artesans en formats adaptats a la restauració, hostaleria, empreses de càtering i esdeveniments privats.


Formatges artesans; segell de qualitat

El control de qualitat dels nostres productes comença en el bestiar, ja que el ramat acostuma a pertànyer al mestre artesà, o bé és de proximitat, amb el que es controla l'origen de la matèria primera.

En l’elaboració d’aquest tipus de làctics, es limita la utilització de diferents additius i ingredients. No es poden utilitzar colorants en massa, agents aromàtics ni estabilitzadors. Tampoc es poden utilitzar la llet en pols, caseïnes, caseïnats, albúmines, proteïnes de sèrum, concentrats de llet ni altres productes que n’augmentin el rendiment. Quan el formatge és madurat, no es permet la utilització de conservadors, exceptuant l’oli d’oliva i olis minerals de qualitat medicinal

Estan subjectes, durant tot el procés productiu, a unes condicions que garanteixen als consumidors un producte final individualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials, obtingudes gràcies a les petites produccions controlades per la intervenció personal de l’artesà.


Format TAULES

El novedós format d’envasat té com objectiu principal facilitar el servei al consumidor final d’una varietat de formatges artesans, sense mermes, sense “mise en place” i preservant, durant tot el procés, una excel·lent qualitat.

Per tal de garantir la màxima qualitat del producte, en aromes, sabors i textures el procés de tall i envasat al buit es fa a temperatura controlada.


Taules de formatge envasades al buit

Avantatges

ACCESSIBILITAT A PETITS GRANS PRODUCTORS

Sovint, els productors artesans son empreses familiars tan petites que no disposen d’estructura comercial ni logística per arribar als mercats i la seva producció, al ser limitada, tampoc és atractiva pels distribuidors. Taules viatja pel territori amb l’objectiu de descobrir aquests petits grans productors per portar-los fins al consumidor final. 

SENSE MERMES

El formatge és un dels productes alimentaris més delicats i per tant, susceptible de provocar mermes. El tall, la manipulació i la inevitable transmissió de fongs son factors que sovint abocan a la pèrdua d’una part del producte. Taules talla i envasa els formatges a temperatura controlada per garantir que les mermes siguin zero. 

SENSE "MISE EN PLACE"

El procés d’elaboració a una cuina professional o obrador requereix temps, espai i planificació, tots ells, elements molt preuats dels que no sempre disposem i que tenen un cost. Taules redueix la preparació a la mínima expressió; l’emplatat

Taula de formatges espanyols 'El Bolero de Ravel'

A la península disposem d’una àmplia varietat de formatges, 25 amb denominació d'origen protegida. Els trobem més curats, anyencs, suaus, de vaca, de cabra, d'ovella, amb espècies…
En aquesta taula us oferim una petita selecció d'ells, de diferents llets, curacions i tipus, perquè pugueu constatar la diversitat i la qualitat de l'oferta formatgera espanyola.

Taula de formatges catalans 'Camins'

Només a Catalunya tenim prop de 250 varietats de formatges. Alguns formatgers catalans arriben a elaborar fins a 12 varietats diferents de formatges i làctics. A més, ho fan amb la delicadesa pròpia d’un artista, ja que el formatge, és la seva passió. En aquesta selecció, en trobareu alguns dels millors, tots ells artesans, suaus i catalans.

Taula de formatges catalans 'Boig per tu'

Catalunya és una comunitat amb una àmplia tradició en l'elaboració de formatges artesanals d'alta qualitat.
Entre la diversa oferta que hi trobem, tenim un divers ventall de formatges curats. Aquí trobareu una selecció de les més prestigioses formatgeries de la terra.Taula de formatges francesos 'La vie en rose'

Una petita mostra de la extraordinaria varietat de formatges que es poden trobar a França. el “país dels mil formatges”.

Més de 40 d’ells han obtingut el segell de Qualitat d'Origen Controlada.Condicions de venda

Preus i formes de pagament.

Demani'ns les tarifes i condicions de venda i us les enviarem per email.


Conservació 

Els productes estan envasats al buit. Tot i així recomanem conservar-los refrigerats entre 5 i 10 graus. En aquestes condicions la durabilitat del producte és de 3 mesos.


Consum

Es recomana treure el producte de la nevera 1 hora abans del servei per tal que el producte s’atemperi, i un mínim de 10 minuts de l’envàs abans del seu consum.


Taules Terrassa

TAULES Terrassa
c./Arquímedes 204
08224 - Terrassa
Barcelona

CONTACTE
Email: info@taules.cat
Tel: +34  699 20 1975

ENLLAÇOS